Parkering

Parkering

Bygarasjen er et helautomatisk ubemannet parkeringsanlegg. Trenger du assistanse kan du trykke på callingknapp ved alle bommer og betalingsterminaler, og ved inngangsdør. Skien kommunes tekniske vakt betjener oppkall fra Bygarasjen hele døgnet. Hele anlegget er videoovervåket hele døgnet.

Vi gjør oppmerksom på at El-biler, og bevegelseshemmede med parkeringsbevis, må betale for parkering i Bygarasen.

Anlegget består av totalt 8 parkeringshaller med ca 50 parkeringsplasser i hver hall. Husk fargen på dørene og navnet på hallen du parkerer i, så finner du bilen lettere igjen. Maksimum kjøretøyhøyde er 2,30 m.

Vi har 9 ladeplasser for el-bil. 2 stk. 7,2 KW og 7 stk. 3,6 KW, i tillegg har vi 10 helt nye Easee-ladere med lastregulering. Det er ikke tillatt å parkere på disse plassene uten at man betaler for lading. Slik går du frem for å kjøpe lading: Gå inn på www.ladeinorge.no, logg inn eller registrer deg som bruker. Du vil så kunne velge hvilket ladepunkt du vil benytte i Bygarasjen.

Bygarasjen ligger i Kongens gate 22 i Skien sentrum.

Åpningstider

Bygarasjen er åpen for innkjøring mellom 04:30 og 00:00, og utkjøring hele døgnet. For abonnenter er garasjen også åpen for innkjøring hele døgnet. Husk at du må ta med deg billett/bankkort/abonnementskort, avhengig av hva du har kjørt inn på, for å komme inn igjen i anlegget utenom åpningstiden.

Parkering og betaling

Parkering kan enten skje ved å løse billett, eller ved å benytte bank-/VISA-/Masterkort. Benytt helst kort. Med billet: Billett får du ved å trykke på blinkende knapp på bomsøylen. Husk å ta med deg billetten for å komme inn i anlegget igjen. Når du skal forlate anlegget har du to valg, betaling direkte i bommen ved utkjøringen med kort, eller med kort eller kontanter i betalingsautomatene. Husk at du ikke får kvittering automatisk, men må be om det ved å trykke på kvitteringsknapp. For abonnenter er det innført automatisk nummerskilt-gjenkjenning. Abonnenter trenger nøkkelkort for å kunne kjøre inn i anlegget utenom åpningstiden.

Priser

Parkering koster kr 14,- pr påbegynt time, oppad til maksimalprisen pr. døgn på kr. 140,-. Lørdager er gratis hele dagen forutsatt at du kjører inn og ut på lørdag.